4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Derde editie Noaberdag in Den Ham

· 1314× bekeken

DEN HAM - Ook dit jaar wordt op 15 oktober een verwendag georganiseerd voor mensen die beperkt zijn in hun dagelijks leven door een langdurige, ernstige ziekte. Het doel van de dag is deze mensen een hart onder de riem steken en hun te laten weten dat ze er niet alleen voor staan. De vorige twee edities zijn zeer goed ontvangen. Het waren positieve, vrolijke dagen waarbij de deelnemers in het zonnetje zijn gezet. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door allerlei dorpsgenoten. Ook voor deze derde editie hebben zij weer spontaan hun medewerking toegezegd. Kapsalon Marjo’s Hairdesign stelt al voor de derde keer kapsters beschikbaar. Verder doen pedicures, manicures, visagisten, nagelstylisten en andere personen belangeloos mee aan deze dag. Als iedereen er mooi uitziet maakt Ghislaine de Belvroy een mooie foto. Ook de Hammer middenstand draagt haar steentje bij door een financiële bijdrage, wat lekkers bij de koffie of high tea of een mooie prijs voor de verloting.

Dit jaar hebben we voor het eerst vrijwilligsters in ons midden die vorig jaar nog deelneemster waren. Dit is heel uniek. Dit jaar is voorlopig de laatste editie in Den Ham. Volgend jaar wordt er voor het eerst een Noaberdag georganiseerd in Vroomshoop en het uiteindelijke doel is om in heel Twenterand zieke mensen een onvergetelijke dag aan te bieden. Hopelijk wordt de Noaberdag in Vroomshoop net zo goed ontvangen als de afgelopen drie jaar in Den Ham. De organisatie gaat hier uiteraard hun uiterste best voor doen!

Wilt u iemand opgeven voor de Noaberdag op 15 oktober bij Restaurant De Beuk in Den Ham of wilt u meer informatie? Kijk dan op www.noaberdag.com of neem contact op met Monique Marsman, tel 13208211 of met Marry Lukas, tel 0616370730

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›