4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Rijbewijs kwijt na rijden onder invloed

· 1004× bekeken

VROOMSHOOP - Een 57-jarige man uit Den Ham kon op zaterdag 14 september zijn rijbewijs inleveren nadat hij was betrapt op rijden onder invloed. De politie kreeg omstreeks 18.30 uur een melding dat er een motorrijder onderuit was gegaan op de Paterswal in Vriezenveen. Daar troffen agenten echter niets aan. Korte tijd later kwam de melding dat omstanders in Vroomshoop een motorrijder tegenhielden die was gevallen op Flierdijk. De motor bleek een bromfiets te zijn, die veel leek op het voertuig van de eerdere melding. De blaasproef ter plekke wees uit dat de man te veel alcohol had gedronken. Een ademanalyse op het politiebureau bevestigde dit. Hij blies 830 ugl, met als gevolg dat hij zijn rijbewijs kon inleveren.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›