4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Interesse investeerders voor Gezondheidscentrum

· 1834× bekeken

VROOMSHOOP – De investeerders Weghorst en Maassen van den Brink leggen interesse aan de dag voor de realisering van het Gezondheidscentrum in Vroomshoop, met zorgappartementen en een cluster medische voorzieningen

De gemeente Twenterand en de zorgaanbieder ZorgAcccent praten met Weghorst en Maassen van den Brink, maar naar verluidt zijn er meer potentiële investeerders die de rol van de woningcorporatie Mijande kunnen overnemen. Weghorst en Maassen van den Brink realiseerden ondanks (luxe) zorgappartementen in Wierden en zijn ook bezig in Oldenzaal.

De bouw van de zorgappartementen moet de realisering van de medische voorzieningen financieel mede mogelijk maken. Dan gaat het onder meer om huisartsenij, apotheek en fysiotherapie. Onlangs haakte Mijande af omdat de corporatie niet meer kan/mag investeren in projecten waarvoor ze primair is opgericht: sociale huisvesting.


 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›