4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Milieubeleid: PvdA content en VVD verontrust

· 1443× bekeken

TWENTERAND – In een formeel debat, ter afsluiting van discussies die afgelopen jaar over lokaal klimaatbeleid werden gehouden, bleek uit de woorden van fractievoorzitter Zebel van de PvdA dat er een duurzaamheidmakelaar komt.

Het college van burgemeester en wethouders komt met een voorstel daartoe bij de begroting 2014 die de raad in het najaar zal vaststellen. Zebel liet weten daar bijzonder content mee te zijn en stelde op dit punt een blije fractie voor te zitten.

Minder blij is fractieleider Walraven van de VVD, want die bespeurt nog steeds te veel ruimte, letterlijk en figuurlijk, voor windmolenparken. Hij herhaalde zijn eerdere stellingname daar pertinent tegen te zijn. Als extra argument kwam Walraven met de recent genoemde grote landschappelijke waarde van het buitengebied.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›