4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Gymnastiekvereniging LOVA vraagt donateurs

· 2607× bekeken

Gymnastiekvereniging LOVA viert dit jaar haar 75-jarig jubileum en is daarmee een van de oudste verenigingen uit Vroomshoop. Wij zijn een bloeiende vereniging met ongeveer 190 leden. Onze leden zijn te vinden op regionale en nationale wedstrijden en behalen daar vele successen en podiumplaatsen. Om ons te plaatsen voor deze wedstrijden moet er veel getraind worden. Het is dus heel belangrijk om over de juiste toestellen en materialen te beschikken om op niveau te kunnen blijven trainen. Daarom moeten de toestellen regelmatig gekeurd en vervangen worden. Het aanschaffen van deze toestellen is een kostbare aangelegenheid. LOVA kan dit niet bekostigen van alleen de contributiegelden. Daarom hebben wij besloten het donateurschap in te voeren. Als u LOVA een warm hart toedraagt, word dan donateur. Voor €10,- per jaar bent u al donateur en hiervoor krijgt u gratis toegang tot onze uitvoering.

Via onze website www.lova-vroomshoop.nl kunt u het aanmeldingsformulier downloaden. Voor meer informatie neemt u contact op met Ina Dubbink, tel. 644651 of mail inadubbink@live.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›