4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Geslaagde Vroomshoopse feestweek

· 2122× bekeken

Het bestuur van Oranjevereniging Vroomshoop kijkt tevreden terug op de feestweek die vorige week heeft plaatsgevonden in het centrum van Vroomshoop. Vele duizenden bezoekers hebben de kermis bezocht en ook de feesttent werd erg goed bezocht door het gevarieerde programma dat de Oranjevereniging had samengesteld. In de feestweek hebben zich geen incidenten voorgedaan en was de sfeer optimaal en gezellig.

De aftrap was woensdag met de kermis die niet geheel gevuld was. Diverse attracties zijn niet komen opdagen en hebben Vroomshoop hiermee in de steek gelaten. De organisatie, die in handen is van een kermisbureau, kwam voor het blok te staan. Er zijn honderden mensen in de kermiswereld gebeld om de kermis alsnog op te vullen, maar doordat het de drukste kermisweek van Nederland is, was er geen attractie meer te verkrijgen. Een domper voor de Oranjevereniging die alles goed had dichtgetimmerd met een goed contract, maar dat mocht nu niet baten. Er zijn pittige gesprekken gevoerd met het in de handen genomen kermisbureau en alle partijen hebben hier goed van geleerd voor de toekomst, de Oranjevereniging wil dit nooit weer. ’s Avonds werd door de supportersvereniging van de Vroomshoopse Boys een familiebingo georganiseerd waaraan door een paar honderd bezoekers werd deelgenomen; mooie geldprijzen en mooie overige prijzen vlogen de tent uit.

Op donderdag stond de tweede editie van het Vroomshoops Open darttoernooi op het programma met een goed deelnemersveld met onder andere de wereldkampioen Christian Kist. De sfeer zat er goed in en het niveau was hoog zodat vele bezoekers tot aan de finale de wedstrijden hebben bijgewoond.

De populaire radiozender Slam FM vulde vrijdag de feesttent met de bekende radio DJ’s Ivo van Breukelen en Michael Blijleven. Door de gratis entree en sfeervolle feesttent kwam er veel jeugd op dit muziekevenement af. Met de hedendaagse muziek en afwisseling was het niet alleen voor de jeugd interessant; er kwamen ook veel volwassenen naar de tent en het was erg gezellig.

Zaterdagavond werd er afgesloten met de top 40 band Super Sundays, een nieuwe band die erg in opkomst is in Nederland. Met een grote lichtshow en een repetoire dat ze aanvoelden bij de bezoekers ging het dak er figuurlijk vanaf. Jong en oud wisten de feesttent te bezoeken en iedereen was erg te spreken over de band en de saamhorigheid onderling. Al met al is Oranjevereniging Vroomshoop erg tevreden over afgelopen week ondanks de domper van de kermis die kleiner uitviel, maar alle positieve reacties van bezoekers maken alles weer helemaal goed. Op naar volgend jaar, Vroomshoop bestaat dan 155 jaar!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›