4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Grandioos vuurwerk in Vroomshoop

· 2347× bekeken

VROOMSHOOP - Een mega vuurpijl in de vorm van een Zilveren Zeester opende een wervelende vuurwerkshow tijdens de feestweek. Het massaal toegestroomde publiek heeft genoten van een sterk afwisselende show, met schitterende fonteinen. Fel gekleurde vuurpijlen met uiteen spetterende lichtbollen zorgden voor een adembenemend schouwspel. Ruim 800 toeschouwer gingen helemaal los op de wervelende licht- en D.J-show van Ivo van Beukelen en Michel. De Oranjevereniging Vroomshoop kan terugkijken op een grandioos en gezellig feest met een druk bezochte kermis.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›