4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Planning sloop Smithoek Den Ham

· 1414× bekeken

TWENTERAND - Basisschool De Smithoek in Den Ham wordt gesloopt op het moment dat de kinderen van basisschool De Maten weer terug kunnen naar hun gerestaureerde school. De leerlingen van de Maten kunnen daardoor ongestoord hun schooltijd in de tijdelijke huisvesting volgen.
De leerlingen van de Maten worden gedurende de restauratie ondergebracht in de Rank en in de Domino in Den Ham. De oudere leerlingen maken gebruik van een groot deel van het schoolplein dat tussen de Dominoschool en de Smithoek in ligt en direct aan laatstgenoemde grenst. Door de sloop te beginnen op het moment dat de leerlingen van De Maten weer terug kunnen naar hun vernieuwde school, ondervinden zij geen hinder van de sloopwerkzaamheden.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›