4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Basiscomputercursus voor ouderen in bibliotheek Den Ham en Vriezenveen

· 1460× bekeken

Net als in Vriezenveen heeft Den Ham sinds kort een Leercentrum. Beide zijn gevestigd in de bibliotheek van de genoemde dorpen. In deLeercentra start in september een laagdrempelige basiscomputercursus voor ouderen die nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden van de computer. De cursus wordt begeleid door docenten van het SeniorWeb. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

In Den Ham begint de cursus op dinsdag 24 september om 13.30 uur. In Vriezenveen wordt er gestart op maandag 23 september om 9.00 uur en om 13.30 uur. De cursussen bestaan uit 8 lessen van 3 uur en een extra workshop Telebankieren, verzorgd door de Rabobank. In de cursus wordt aandacht besteed aan: basishandelingen die nodig zijn om met de computer te kunnen werken, kennismaken met eenvoudige programma`s, gebruik van hulpmiddelen die de computer biedt, rondkijken op internet en omgaan met e-mail. Ook krijgt men opdrachten mee om thuis te oefenen. De cursus is inclusief het cursusboek en ander oefenmateriaal.
Laptops zijn aanwezig. De cursus wordt georganiseerd door de samenwerkende instellingen Bibliotheek Twenterand en ZorgSaam Twenterand. Voor informatie en aanmelding kan men terecht in de bibliotheek in Vriezenveen en Den Ham. Telefonische informatie en opgave bij ZorgSaam Twenterand. Tel. 0546-481456, www.bibliotheektwenterand.nl; www.zorgsaamtwenterand.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›