4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Workshops en computercursussen voor vrijwilligers uit Twenterand

· 1540× bekeken

TWENTERAND - In het najaar van 2013 worden eenmalig een aantal workshops en computercursussen georganiseerd voor vrijwilligers woonachtig in de gemeente Twenterand. Tijdens de workshops krijgen vrijwilligers in 1 of 2 bijeenkomsten informatie over onderwerpen die voor hen interessant kunnen zijn. De computercursussen bestaan uit 8 of 10 bijeenkomsten. Vrijwilligers kunnen zich inschrijven voor de workshops en computercursussen bij het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand (IVT).

Bij voldoende deelname zullen in oktober, november en december de volgende workshops starten: ‘Vergadertechnieken’, ‘Hoe krijg ik mijn nieuws in de media?’, ‘Communicatie en de rol van gesprekstechnieken’, ‘Conflicthantering’, ‘Vinden en binden van vrijwilligers’ en ‘Spreken in het openbaar'. Naast de workshops starten in oktober 3 computercursussen voor vrijwilligers: ‘Computercursus Excel’, ‘Computercursus voor beginners’ en ‘Computercursus voor gevorderden’. De workshops en computercursussen vinden plaats op verschillende locaties in de gemeente Twenterand.

Meer informatie over de inhoud van de workshops en computercursussen, kosten, voorwaarden voor deelname, data en locaties kunt u vinden op de website van het IVT: www.vrijwilligerswerktwenterand.nl/cursussen. Wilt u aanvullende informatie of wilt u zich aanmelden, dan kunt u contact opnemen met het IVT op dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur, via telefoon: 0546 481458 of stuur een e-mail naar: info@vrijwilligerswerktwenterand.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›