4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Twenterand in actie voor Wereld Alzheimer Dag

· 1464× bekeken

In het kader van Wereld Alzheimer Dag organiseren de Alzheimer Cafés Twenterand en Hellendoorn op woensdagavond 25 september een muzikale avond voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Het muzikale duo Guido en Guido presenteren het programma ‘De kracht van Liefde.’
De liedjes nemen de bezoekers mee langs gevoelens van verlies, eenzaamheid en eindigen bij de kracht van de liefde. Mooie melodieën van bekende Nederlanders zoals Ramses Shaffy en Toon Hermans worden ten gehore gebracht. De liedjes worden aan elkaar geregen door korte verbindende teksten die voor velen herkenbaar zullen zijn.

Deze muzikale avond in Hellendoorn vindt plaats in ‘de Kroon’ aan de Dorpsstraat 26. Aanvang 19.30 uur. Toegang en een 1e kopje koffie/thee zijn gratis. Graag van te voren opgeven: 0548-638830 of per mail bij de coördinator van het café Anita Groot Obbink: agrootobbink@vrijwilligethuiszorg.nl

Landelijk zal er op tv de documentaire ‘DementieEnDan’worden getoond. Om te laten zien wat nog wél kan als iemand dementie heeft, maakte Ireen van Ditshuyzen deze documentaire. Zij volgde twee jaar lang het dagelijkse leven van vijf mensen met dementie. Ze laat ons de mogelijkheden zien om de ziekte draaglijker te maken en om betekenis te blijven geven aan het leven. De AVRO zendt de documentaire in twee delen uit, op maandag 23 en dinsdag 24 september om 21.00 uur op Nederland 2.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›