4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Webbink: een mooi werk bij mooie klant Boessenkool

· 1533× bekeken

VRIEZENVEEN/ALMELO – Het bouwbedrijf Webbink te Vriezenveen is begonnen met de bouw van een nieuwe hal bij de machinefabriek Boessenkool te Almelo.

Er komen, schrijft het Twentse weekblad de Roskam, drie nieuwe hallen bij Boessenkool aan de Turfkade. Ze verrijzen aan de achterzijde, richting de Plesmanweg. Daar kocht directeur Osse van Boessenkool recent een hectare grond van Bolletje-tycoon (tevens zijn schoonvader) Ter Beek.

De directie van Webbink spreekt van “een mooi werk bij een mooie klant”. De bouwsom van de eerste hal omvat zo’n acht ton, inclusief werkvoorbereiding,

Osse laat weten dat de machine waarvoor de hal bedoeld is een veelvoud kost, naar schatting ruim drie miljoen. Hij voegt er wel aan toe dat de omzet dit jaar zo’n beetje zal verdubbelen, tot mer dan elf miljoen euro. In de uiteindelijke situatie is ook de bedrijfsruimte meer dan verdubbeld. Momenteel heeft Boessenkool 8.500 vierkante meter bebouwde ruimte, daar komt elfduizend vierkante meter bij. Lachend zegt hij de dag te vrezen dat de crisis ten einde is.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›