4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Dronken bestuurder uit Vroomshoop aangehouden

· 1565× bekeken

VROOMSHOOP - Een 57-jarige man uit Vroomshoop werd woensdag 28 augustus aangehouden, omdat hij zwaar onder invloed van alcohol een aanrijding veroorzaakte en hierna doorreed. Omstreeks 14.30 uur kreeg de politie melding van een aanrijding op de Kolthofsingel in Almelo. Daar stond stond een 29-jarige automobiliste stil voor het rode verkeerslicht. Een 57-jarige bestuurder uit Vroomshoop had dit niet opgemerkt en reed achter op het voertuig van de vrouw en ging er snel vandoor.

In de auto zaten ook twee kinderen. Door de aanrijding schoot de auto van de vrouw door tegen twee andere stilstaande voertuigen. Een van de kinderen raakte gewond en werd ter controle door een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De politie kon op de Treubstraat de veroorzaker aanhouden. De man verkeerde zwaar onder invloed van alcohol en in de auto troffen agenten een kleine hoeveelheid drugs aan. Bij navraag bleek de man niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. De man is ter ontnuchtering en voor verder onderzoek ingesloten. Processen-verbaal zullen worden opgemaakt

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›