4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Na 47 jaar trouwe dienst met vroegpensioen

· 2393× bekeken

VROOMSHOOP - Afgelopen donderdag was er bij De Groot Vroomshoop een receptie ter gelegenheid van het 25-jarig dienstjubileum van Erwin Runhart. Daarnaast werd afscheid genomen van Henk Maathuis, die met vroegpensioen ging en maar liefst 47 jaar in dienst bij het bedrijf is geweest.

De Groot Vroomshoop kent een traditie van lange dienstverbanden. De heer Maathuis is echter recordhouder op dit moment. Hij heeft jarenlang, evenals zijn vier broers, als timmerman gewerkt. Hij ging na 47 jaar nog steeds met veel plezier naar het werk, maar nu toch met vroegpensioen. Aan alles komt een eind. De heren werden toegesproken door de directie in het bijzijn van vele collega’s en oud-collega’s. De recepties worden nog altijd goed bezocht door de gepensioneerde medewerkers die het bedrijf nog steeds een warm hart toedragen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›