4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Typecursus voor basisschoolleerlingen in Den Ham en Vriezenveen

· 2605× bekeken

TypeWorld voor kinderen, een uitdagende cursus computertypen in game-vorm. In de Leercentra van de bibliotheken in Den Ham en Vriezenveen start de uitdagende cursus TypeWorld voor basisscholieren in Twenterand. In Vriezenveen begint de cursus op maandag 9 september om 18.30 uur, in Den Ham start deze op dinsdag 10 september om 17.30 uur en om 18.30 uur. De cursus bestaat uit 15 lessen van één uur. Aan het eind van de cursus kan de leerling meedoen aan een officieel examen: het VSLM diploma. TypeWorld is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 9 á 10 jaar.

De cursus wordt georganiseerd door de bibliotheek Twenterand i.s.m. ZorgSaam Twenterand. De lessen worden begeleid door Rolien Rietberg. Zij is gediplomeerd docente (VSLM keurmerk), opleider met 25 jaar ervaring. De cursus is ontwikkeld samen met ervaren typedocenten. Onderzoek toont aan dat goed kunnen typen bijdraagt aan betere inhoudelijke prestaties. Voor meer informatie over de inhoud van de cursus kunnen ouders/ verzorgers terecht bij Rolien Rietberg (docente), telefoon 06-20630156, e-mail rolien.rietberg@upcmail.nl

De informatiefolders en inschrijfformulieren liggen in de bibliotheken in Twenterand.Voor informatie en opgave kan men bellen of mailen:
Bibliotheek Vriezenveen t.a.v. Marieke Stegeman, tel. 0546-562385, e-mail bib.vriezenveen@bibov.nl. of www.bibliotheektwenterand.nl
Bibliotheek Den Ham t.a.v. Sipy Bos, tel. 0546-671949, e-mail bib.denham@bibov.nl
ZorgSaam Twenterand t.a.v. Alie Menzo, tel. 0546- 481456, e-mail amenzo@zorgsaamtwenterand.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›