4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Verdachte zeer gevaarlijk rijgedrag aangehouden

· 1167× bekeken

VROOMSHOOP - De politie heeft in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 augustus een 21-jarige jongeman uit de gemeente Hardenberg aangehouden. Hij wordt verdacht van zeer gevaarlijk rijgedrag. Zijn rijbewijs is ingevorderd en zijn auto is in beslag genomen.

De politie zag de Hardenberger even na 22.00 uur op de Kanaalweg-Oost in Mariënberg rijden. Hij had er behoorlijk de sokken in en even verderop werd de bestuurder met een stopbord aangegeven om te stoppen. Dit deed hij niet. Hij verhoogde zijn snelheid en bij de achtervolging die volgde, reed hij soms 160 km per uur. Hij schoot met z’n auto over verkeersdrempels met een vonkenregen tot gevolg.

Aangezien de verdachte zo veel risico’s nam, werd besloten de achtervolging in Vroomshoop te staken. Later die nacht werd de verdachte in een andere auto als bijrijder aangetroffen. Hij werd aangehouden en op dat moment kwam een bekende van hem met de auto aanrijden waarmee alle overtredingen waren begaan. De auto werd in beslag genomen. Het rijbewijs van de jongeman werd ingevorderd en aangezien hij ook nog ruim 2.500 euro aan boetes moest betalen, is hij ingesloten.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›