4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Seniorenkoor Jubilate uit Vroomshoop zoekt nieuwe leden

· 1323× bekeken

Op dinsdagmiddag 3 september a.s. begint het seniorenkoor "Jubilate" uit Vroomshoop met de repetities. Het koor heeft dringend nieuwe leden nodig, want wegens gezondheidsklachten hebben er leden bedankt. Er wordt elke dinsdagmiddag van 14.30 uur tot 16.15 uur gerepeteerd onder leiding van Wim Koelewijn. Dit vindt plaats in het gebouw "Irene" Julianastraat 27 in Vroomshoop.

Bent u 50-plusser en kunt u zingen dan nodigen wij u uit om te komen! Het is heel gezellig om met elkaar te zingen. Op 9 oktober neemt het koor deel aan de zangersmiddag van de PCOB in Ommen. Voor verder informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat, R. Kottier-Nijman tel 0546 643129of per mail: rkottier@home.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›