4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

De Harmonie Vroomshoop begint seizoen met openbare AMV-les

· 2547× bekeken

Het muziekseizoen gaat weer van start bij De Harmonie Vroomshoop met een openbare AMV-les op 3 september a.s.
Na de vakantieperiode zijn de muzieklessen en repetities alweer in volle gang bij muziekvereniging De Harmonie Vroomshoop. Voor kinderen die zin hebben in muziek maken, maar nog niet weten op welk muziekinstrument ze dit willen doen, heeft De Harmonie Vroomshoop de cursus ‘Algemene Muzikale Vorming’ (AMV).

Deze eenjarige cursus is bedoeld voor kinderen vanaf groep 4 van de basisschool. Samen met andere kinderen wordt er geleerd noten te lezen en een klokkenspel of blokfluit te bespelen. De lessen zullen worden verzorgd door Marleen Bronswijk, een gediplomeerde docente. Na de cursus kan worden gekozen om een instrument te leren bespelen bij muziekvereniging De Harmonie Vroomshoop.
Op dinsdag 3 september gaat het seizoen van start met een openbare AMV les, deze les zal om 16:45 uur starten en tot 17:30 uur duren. De les wordt gegeven in het MCC te Vroomshoop. Via deze weg wil De Harmonie Vroomhoop alle geïnteresseerden uitnodigen om te komen kijken en/of mee te doen. Aanmelding voor de AMV cursus kan via de website: www.deharmonievroomshoop.nl of tijdens de openbare les.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›