4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Gebruikers staan achter Activiteitencentrum Vroomshoop

· 2157× bekeken

TWENTERAND - Wanneer de raad van de gemeente Twenterand tijdens de raadsvergadering op 10 oktober a.s. het benodigde krediet beschikbaar stelt, gaat nog dit najaar de schop in de grond voor het nieuwe Activiteitencentrum Vroomshoop.

Tijdens een gezamenlijke informatiebijeenkomst van de gemeente en Werkgroep Vroomshoop op woensdag 21 augustus jl. hebben een groot aantal toekomstige gebruikers een intentieverklaring ondertekend. Van de bibliotheek tot gymnastiekvereniging Lova en van muziekvereniging de Harmonie Vroomshoop tot aan ZorgSaam Twenterand, allemaal geven ze daarmee aan volledig achter het nieuwe centrum te staan. De aanbestedingsprocedure is inmiddels gestart en volgens de planning van bouwbegeleider ABC Management wordt het gebouw in november 2014 opgeleverd.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›