4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

40 jaar Kunstkring Westerhaar wordt gevierd met aantrekkelijke activiteiten

· 1099× bekeken

De door de Kunstkring Westerhaar georganiseerde jubileumactiviteiten beloven een groot succes te worden. De kunstreis naar Münster op zaterdag 7 september is nu al volgeboekt. Het programma is rond en is voor kunstliefhebbers zeer aantrekkelijk. Het bevat o.a. een bezoek aan de Dom, Friedenssaale en het Picassomuseum.
De kunstmarkt op 14 september in Vriezenveen zal een gevarieerd aanbod hebben van kunstenaars op het gebied van schilderen, beeldhouwen en keramiek. Velen daarvan uit de gemeente Twenterand. Nu reeds telt de markt ruim 40 kramen en dat aantal is nog groeiend. Kunstenaars die zich nog niet ingeschreven hebben kunnen dat alsnog doen. Er zijn nog een beperkt aantal kramen beschikbaar. Inschrijven kan via de website van de Kunstkring Westerhaar. www.kunstkringwesterhaar.nl

Het vergroten van het aanbod van lessen op creatief gebied is een andere activiteit die aandacht krijgt van de jarige kunstkring. Nu al kan gemeld worden dat de tweede kindergroep, die als pilotproject begonnen is, een groot succes is. Na de zomer starten we dus met twee kindergroepen. Een in Westerhaar op donderdagavond en een in Vriezenveen op woensdagmiddag. De locatie daarvan wordt bekend gemaakt op de website van de vereniging. Alles onder de paraplu van de kunstkring. Op vermelde website kan men zich daarvoor aanmelden.

Door de organisatie van dit alles begint er een samenwerkingsverband te ontstaan tussen diverse kunstgroepen uit de gemeente Twenterand en de regio. Dit kan gaan uitmonden in het gezamenlijk organiseren van activiteiten. Ook exposities over en weer kunnen tot de mogelijkheden behoren.
De Kunstkring Westerhaar maakt zich er sterk voor om ook in de toekomst hieraan te blijven werken.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›