4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Verdachte veroorzaken schade aangehouden

· 1195× bekeken

VRIEZENVEEN - - De politie heeft 13 augustus een 33-jarige man uit Westerhaar-Vriezenveensewijk aangehouden omdat hij verdacht wordt onder invloed van alcohol een geparkeerde auto te hebben aangereden en daarna te zijn doorgereden. Hij is voor onderzoek ingesloten.

Rond middernacht meldt een getuige dat een auto een geparkeerde auto aan het Oosteinde heeft aangereden en is doorgereden. Tevens is het kenteken van de auto bekend. Gealarmeerde agenten rijden naar het adres van de tenaamgestelde en treffen de bewuste auto aan. De auto is flink beschadigd aan de voorzijde. Hierop wordt de 33-jarige eigenaar, die ook de aanrijding veroorzaakt heeft aangehouden en voor een ademanalyse overgebracht naar het politie Arrestantencentrum. Er was geen voltooide analyse mogelijk. Hierop is de man voor onderzoek ingesloten.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›