4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Ouderen uit Den Ham gaan weer op reis

· 1583× bekeken

Op dinsdag 3 september gaan de ouderen uit Den Ham en omgeving weer op reis! Ieder jaar organiseert het Comité Ouderenreizen een mooie reis en willen we er voor alle deelnemers een fijne dag van maken. Graag nodigen wij de jongeren van vroeger uit om mee te gaan met deze gezellige reis.
Buschauffeurs van Schepers Tours rijden via fraaie toeristische routes en laten ons de mooiste plekjes zien!

De bussen vertrekken via opstapplaatsen in Vroomshoop, gereformeerde kerk Julianaplein en Kwekerij Dubbink om 8.00 uur, en Den Ham op de Brink om 8.15 uur.

We rijden met de luxe bussen eerst naar Het Hunebedcentrum in Borger. Daar worden we ontvangen met koffie en koek. Aansluitend kan men hier op eigen gelegenheid rondwandelen. Vervolgens stappen we weer in de bus om naar restaurant De Sprookjeshof in Zuidlaren te rijden. Hier gaan we heerlijk dineren. Na het eten gaan we naar museum en molen “De Wachter” in Zuidlaren. Natuurlijk zal daar koffie of thee klaar staan. Ook kunt u rondlopen om alles te bekijken. Omstreeks 18.00 uur komen we aan bij Restaurant De Hongerige Wolf in Stegeren voor een goed verzorgde koffietafel. Terug in Den Ham omstreeks 20.00 uur wordt de dag afgesloten bij café-restaurant “De Beuk” met een kopje koffie en een plakje cake.

De kosten voor deze reis bedragen € 50,= per persoon. We vertrouwen op een gezellige dag en hopen dat velen weer meegaan. Aanmelden is mogelijk t/m 31 augustus bij:

Bertil Jansen, Zomerweg 17, 7683 PM Den Ham (Autobedrijf),
Chris Veneberg, Vroomshoopseweg 6, 7683 RL Den Ham (Veneberg IJzerwaren)
of bij Johan Oordt, Grotestraat 20, 7683 BB Den Ham
 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›