4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Politie onderzoekt brandstichting in Westerhaar

· 1193× bekeken

WESTERHAAR-VRIEZENVEENSWIJK - Op woensdagavond 31 juli om 23.40 uur heeft een nog onbekende jongen/man brand gesticht bij een apotheek aan het Kervelplein. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen. Op 1 augustus rond 09.30 uur ontdekt de apotheker bij aankomst dat de regenpijp zwartgeblakerd is. De gealarmeerde agenten stellen een onderzoek in en bekijken de beelden van de bewakingscamera. Hierop is te zien dat een jongen/man iets in brand steekt en daarna weg fietst. De brand dooft weer vanzelf waarmee erger wordt voorkomen.

Op dezelfde beelden is te zien dat er diverse auto’s langsrijden en mogelijk getuige zijn geweest van dit incident. Graag komt de politie met de automobilisten in contact. Bent u getuige geweest of heeft u andere informatie die kan bijdragen aan het onderzoek, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›