4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Hammer zwembad op NOS-journaal

· 4315× bekeken

DEN HAM - Afgelopen zaterdag was de Groene Jager prominent in beeld bij het NOS-journaal van 18.00 en 20.00 uur. Dit naar aanleiding van het feit dat steeds meer gemeenten ertoe overgaan zwembaden te sluiten om daarmee de gemeentelijke financiën op orde te brengen. Sommige zwembaden, zoals in Den Ham, slagen er in echter in toch open te blijven, mede dankzij de inzet van vele vrijwilligers. Het journaal kwam een kijkje nemen.

Het zag er eerst niet florissant uit, onweersbuien met daarbij donkere wolken boven het zwembad De Groene Jager in Den Ham. De cameraman met zijn verslaggeefster maakte daarom maar enkele beelden in de stromende regen. De vrijwilligers zaten beschut onder dak. Na 14:30 uur klaarde het op en de zon kwam er door. Uiteindelijk was het verantwoord de kinderen te laten zwemmen. De zon scheen volop, de beelden zijn gemaakt en de cameraman kon het niet laten ook een duik te wagen. Zijn verslaggeefster moest de beelden aan elkaar knopen tot een mooi geheel. Het resultaat mocht er zijn.

(foto: Alberto Webbink)

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›