4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Twee inbrekers op heterdaad betrapt

· 1543× bekeken

VRIEZENVEEN - De politie heeft 17 juli, dankzij alert optreden van een getuige, twee verdachten van inbraak op heterdaad aangehouden. De twee zijn voor onderzoek ingesloten. Rond middernacht ziet een bewoner van de Wierdenseweg dat er in een woning in dezelfde straat wordt ingebroken. Hij parkeert zijn auto achter de auto van de vermoedelijke inbrekers en de politie wordt gealarmeerd. De agenten kunnen de verdachten, twee Almeloërs van 23 en 25 jaar, op heterdaad aanhouden. In hun auto is een van diefstal afkomstige bosmaaier aangetroffen. De Almeloërs zijn voor onderzoek ingesloten in het Politie Arrestantencentrum. Onderzocht wordt of zij ook verantwoordelijk zijn voor andere inbraken.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›