4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Stichting Manna zoekt sponsoren

· 1429× bekeken

TWENTERAND - Nog steeds wordt het aantal gezinnen dat zich aanmeldt bij de Stichting Manna voor een boodschappenmand groter. Inmiddels is een piek bereikt van honderdvijfentwintig pakketten. Dankzij de financiële steun die de stichting ontvangt en met inzet van een aantal vrijwilligers lukt dat. Ook voor het verwerken van deze aantallen pakketten kwam een oplossing. Sinds 9 maanden maakt de Stichting Manna gebruik van de BOVO-locatie aan de Sluiskolk te Vroomshoop. Er zijn heel veel kinderen die kleding hebben uitgezocht, zowel voor de winter als nu voor de zomer.

Verjaardagsdozen
De verjaardagdozen (de Happy KiDoos) voor de kinderen is ook een heel groot succes. In samenwerking met zorgboerderij de Koningshoeve uit Vriezenveen krijgt dit project extra vorm. Voor veel kinderen is het de normaalste zaak van de wereld om een cadeautje te krijgen met de verjaardag, maar wat als je opgroeit in een gezin waar absoluut geen geld is. De zorgboerderij De Koningshoeve aan de rand van Vriezenveen helpt met het project Manna Kids. Het project is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Voor deze groep is het trakteren op school erg belangrijk.
Medewerkers van de zorgboerderij versieren de verjaardagsdozen voor Manna Kids. De dozen worden door hen gevouwen en geschilderd en verder aangekleed. Op een planbord staan de verjaardagen van de kinderen en zo kunnen ze precies zien wanneer ze de verjaardagsdozen klaar moeten hebben. Tevens worden er traktaties gemaakt zoals cupcakes. Voor verjaardagen van jongere kinderen bestaat de mogelijkheid om een cadeautje in de winkel uit te zoeken. De inhoud van de Happy Kids Doos bestaat uit: een cadeau uit onze winkel, iets lekkers voor thuis zoals drinken, snoepjes, bekertjes, bordjes, en rietjes. Traktaties voor op school voor klasgenootjes, meester of juf. Slingers, ballonnen, cake, materiaal om de cake mee te versieren zoals vlaaivulling, slagroom en kaarsjes. Zo gaan wij het samen mogelijk maken dat de verjaardag voor veel kinderen weer echt een feest wordt!!

Klapkratten i.p.v. dozen
Al een geruime tijd wordt nagedacht over de manier waarop de boodschappenpakketten worden ingepakt. Het is elke 14 dagen een hele organisatie om aan voldoende bananendozen te komen om de meer dan 110 pakketten klaar te kunnen maken. Inmiddels is Manna overgaan op het gebruik van (industriële) klapkratten. Dit brengt natuurlijk wel kosten met zich mee en daarom is Stichting Manna op zoek naar sponsoren. Tevens is men op zoek naar sponsoren voor promotie / foldermateriaal. Zou u één of meerdere kratten of promotie / foldermateriaal voor uw rekening willen nemen? Uw bijdrage mag u overmaken op rekeningnummer 1487.68.679 t.n.v Stichting Manna Twenterand onder vermelding van “kratten” of “foldermateriaal”.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›