4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Aanbesteding Activiteitencentrum Vroomshoop 16 juli van start

· 1897× bekeken

TWENTERAND - De aanbesteding voor de bouw van het Activiteitencentrum in Vroomshoop gaat op dinsdag 16 juli a.s. van start. Dat heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Twenterand op dinsdag 9 juli j.l. besloten.

Gezien de opdrachtwaarde zou de gemeente volgens haar eigen aanbestdeingsbeleid een Nationale procedure moeten volgens, maar de nieuwe aanbestedingswet laat de gemeente goed overwegen welke procedure te volgen. Gezien de aard en de schaal van het project en dat er in de regio voldoende bedrijven zijn die het Activiteitencentrum kunnenrealiseren, mag er gekozen worden voor een meervoudige onderhandse aanbesteding tot tevredenheid van wethouder Binnenmars: ''Dit biedt ons de kans om de regionale economie en werkgelegenheid in de bouwsector te stimuleren en dat doen we dan ook graag."
De aanbestdeing vindt plaats onder het voorbehoud dat deelnemers zich verplichten tot het gebruik van het activiteitencentrum, de gemeenteraad op 10 oktober a.s. het benodigde kredite beschikbaar stelt en dat de aanbesteding binnen het geraamde bedrag kan worden afgerond.
Op 21 augustus wordt het ontwerp van het gebouw door de gemeente Twenterand en de Werkgroep Vroomshoop gepresenteerd aan alle potentiele gebruikers. Aan deze gebruikers wordt dan ook gevraagd een intentieovereenkomst te tekenen, waarmee zij aangeven gebruik te gaan maken van het Activiteitencentrum volgens het bestek.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›