4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Uurtje factuurtje bij Kinderopvang Dol.Fijn Vroomshoop

· 2359× bekeken

TWENTERAND - Nu de economische vooruitzichten nog steeds niet rooskleurig zijn hebben ouders nog meer behoefte aan maatwerk in de kinderopvang. Daarom introduceert kinderopvang De Cirkel bij haar vestiging Kinderopvang Dol.Fijn in Vroomshoop een aanbod op maat.
In dit vernieuwde aanbod is de vraag van jonge gezinnen leidend geweest. Werkgevers vragen immers steeds meer flexibiliteit van medewerkers. Dit aanbod speelt hierop in.

Kinderdagopvang (0-4 jaar) wordt per uur aangeboden, indien nodig op wisselende dagen. Dit kan naar eigen behoefte ingepland worden met een wekelijks rooster. Er kan ook gekozen worden voor vaste dagen of dagdelen. Voeding, fruit, drinken en luiers e.d. zijn inclusief. De opvang zelf is vertrouwd, sfeervol en de kinderen kunnen naar hartelust spelend leren in de natuurontdektuin.Voor de buitenschoolse opvang (BSO) zijn er verschillende arrangementen waarbij ouders naar behoefte het aantal uren BSO-opvang kunnen afnemen dat nodig zij nodig hebben. Ook in vakanties of tijdens studiedagen. Kinderopvang speelt een belangrijke rol in onze samenleving. Keer op keer wordt met onderzoek aangetoond dat goede kinderopvang een verrijking is voor kinderen. Ze doen andere ervaringen op dan thuis en ontwikkelen spelenderwijs allerlei vaardigheden op sociaal, emotioneel, motorisch, creatief en cognitief gebied. Jonge ouders hebben op deze manier de mogelijkheid om met een goed gevoel deel te blijven nemen aan het arbeidsproces.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›