4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Nu aanmelden voor uitdagingen bij GBT

· 1553× bekeken

TWENTERAND - Over 9 maanden - op 19 maart 2014 - doet GemeenteBelangen Twenterand [GBT] als enige lokale partij voor de derde keer mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Een ieder die 18 jaar of ouder is kan zich vanaf nu aanmelden als lid, vrijwilliger, lijstduwer of kandidaat voor de gemeenteraad.

Vice-fractievoorzitter en nieuwe lijsttrekker Mark Paters: “We hebben eerst de huidige leden de gelegenheid gegeven zich te melden als vrijwilliger, lijstduwer of kandidaat raadslid. Hierop is dusdanig gereageerd dat de partij op 19 maart voor het eerst in haar jonge bestaan met meer dan 20 kandidaten op de kieslijst komt. Nu willen we met deze oproep ook niet-leden de kans geven zich te melden bij onze partij.”

Momenteel is GBT druk bezig met de contouren uit te zetten van een nieuw speerpuntenprogramma. “Wat dat betreft, als je nu bij ons aanmeldt kom je op een goed moment want je kunt invloed op dat programma uitoefenen door zaken aan te dragen waarvan jij of u vindt waar aandacht voor moet zijn de komende jaren.” Paters benadrukt dat zijn partij wederom met overzichtelijke speerpunten komt en niet met een tientallen pagina’s tellend verkiezingsprogramma. “Dat leest niemand. We willen het simpel houden en onze inwoners in eenvoudige en korte teksten uitleggen wat we in de toekomst willen bereiken.”

Voor wie zich geroepen voelt om GBT op wat voor wijze dan ook te helpen of zelf een mooie uitdaging aan wil gaan, neem dan contact op met Mark Paters. Bereikbaar via tel. 65 82 47 of 06 – 111 368 12. Mailen kan ook: markpaters@gemeentebelangentwenterand.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›