4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Breaking News: Fietsgiganten halen doel niet!

· 1570× bekeken

TWENTERAND - We hebben als fietsgiganten ons ten doel gesteld om minimaal 10.000 euro bij elkaar te fietsen voor weeshuis nr. 11 in St.Petersburg. Hoewel we nog ruim een week hebben te gaan en er nog van alles mogelijk is, lijkt het er op dat we ons doel niet gaan halen. We hebben al heel veel toezeggingen binnen en ook staat er een flink bedrag op de geblokkeerde rekening. Maar als we de toezeggingen en dit geld ruwweg bij elkaar optellen komen we (nog) niet aan onze beoogde 10.000 euro.

Waaraan kan dit liggen is iets wat we ons afvragen. Volgens ons kan het niet liggen aan de publiciteit rond dit project en zou het volgens ons ook niet aan onze prestaties kunnen liggen. Althans wij voelen onze inspanningen iedere dag en meer inspanningen kunnen wij ons niet getroosten. Waar kan het dan wel aan liggen? Misschien zijn er wel te veel van dit soort acties en zijn de mensen een beetje moe van de diverse goede doelen, misschien ligt een weeshuis in St.Petersburg ook wel te ver weg. Hoe het ook zij, voor ons is het wel een teleurstelling dat het er naar uitziet, dat we dit doel niet zullen bereiken. Natuurlijk gaan we de weeskinderen blij maken met een mooi bedrag dat door vele gulle gevers is toegezegd en reeds is gestort. Er gaat van de toezeggingen en de stortingen geen eurocent verloren en we zullen voor elke kilometer de trappers rond draaien om toch zo veel mogelijk geld voor deze weeskinderen op te halen. Is de doelstelling van 10.000,= euro dan uiteindelijk te hoog geweest? Ik heb altijd geleerd dat je je doelstellingen hoog moet stellen. Over ruim een week zullen we het weten. Ik nodig iedereen uit, die sympathiek tegenover onze actie voor het goede doel staat, uit om ons alsnog te ondersteunen. http://goo.gl/IeR0X Het moet toch kunnen zou je zeggen? Of we ons andere doel: "Op de fiets naar St.Petersburg" gaan halen is ook nog niet zeker, maar daar zijn we wel zelf iedere dag mee bezig en daar gaan we voor. Dit hebben we voor een groter gedeelte ook zelf in de hgand, hoewel ook wij (fysieke) problemen ondervinden.Ik blijf echter zoals waarschijnlijk wel bekend een ras optimist en ik hoop echt dat we beide doelen gaan halen. Mogelijk wil er wel een bedrijf garant staan, om het verschil tussen het doel en het uiteindelijk opgehaalde geld (indien noodzakelijk) bij te passen? Dat zou natuurlijk prachtig zijn.We hebben nog maar een week. Morgen gaan we weer op de fiets voor de laatste 600 kilometer, in de hoop dat we onze beide doelen zullen bereiken.
CHRIS

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›