4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Rijbewijs kwijt na rijden onder invloed

· 1037× bekeken

Vriezenveen - De politie heeft vrijdagavond 21 juni het rijbewijs van een 37-jarige automobilist uit Vriezenveen ingevorderd. Rond 20.30 uur werd gemeld dat een automobilist met teveel alcohol op in zijn auto was weggereden. Agenten konden de man op het Westeinde staande houden voor een alcoholcontrole. Hieruit bleek dat de man teveel alcohol had gedronken. Bij de ademanalyse blies de man 620 ugl. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en de politie maakt proces-verbaal op. De man mag zich binnenkort bij de rechter verantwoorden.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›