4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Indrukwekkend optreden bad Den Ham

· 2127× bekeken

DEN HAM - Toekomstig Noordikleerlinge en schoonzwemster Femke Bronkhorst gaf afgelopen zaterdag een spectaculair optreden weg tijdens de heropening van het zwembad in Den Ham.
De heropening van het zwembad genoot veel belangstelling en het publiek dromde zich om het bad om maar niets te missen van de demonstratie van de Topsport Talentleerlinge van Het Noordik.

Onder de indruk
Op een groot scherm kon het publiek allereerst haar zus Diede aanschouwen, die begin dit jaar zilver behaalde op het NK synchroonzwemmen. Daarna was het de beurt aan Femke, lid van de nationale jeugdselectie, om haar oefening op muziek te laten zien. De toeschouwers waren diep onder de indruk van zoveel talent.Daarna mochten kinderen op aanwijzing van Femke en met commentaar van haar trainster enkele oefeningen zelf proberen, maar dat viel nog niet mee, zo bleek.
Noordik Femke ontving als dank voor haar demonstratie een prachtig boeket bloemen en een kleine vergoeding. Na de zomervakantie start ze als topsportster op Topsport Talentschool Het Noordik.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›