4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Extra Raadsvergadering

· 1022× bekeken

TWENTERAND - Op woensdag 26 juni 2013 vindt er een extra vergadering van de gemeenteraad plaats inzake het onderwerp Voorbereidingsbesluit LOG-gebieden. Deze begint om 19.30 uur in het gemeentehuis in Vriezenveen. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.
In de raadsvergadering van 5 februari heeft de gemeenteraad afgesproken om een extra vergadering te beleggen als de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een uitspraak doet over het bestemmingsplan "LOG-gebieden". Deze uitspraak is voor woensdag 26 juni aangekondigd. Derhalve zal 's avonds een raadsvergadering worden gepland met als enig onderwerp het (mogelijk) nemen van een voorbereidingsbesluit. Mocht de uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State daartoe aanleiding geven, dan wenst de raad een voorbereidingsbesluit te nemen om zo ongewenste ontwikkelingen zo veel als mogelijk tegen te gaan.

De agenda en de bijbehorende documenten zullen op de gemeentelijke website worden geplaatst: www.twenterand.nl via Politiek en organisatie - Gemeenteraad - Agenda. Ook liggen de stukken ter inzage in het gemeentehuis. Deze raadsvergadering is openbaar en wordt live uitgezonden.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›