4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Feestsfeer ondanks slecht weer bij De Groene Jager

· 1364× bekeken

DEN HAM – Het openluchtzwembad De Groene Jager te Den Ham is afgelopen weekend geopend. Het was feest vanwege de geslaagde privatisering, maar helaas nodigde het weer niet uit tot een duik in het water.

Niettemin kwamen er enige tientallen zwemmers naar De Groene Jager, vooral jongeren, die zich prima vermaakten. Volgens voorzitter Jansen van de Stichting Zwembad De Groene Jager zal de Hammer gemeenschap aantonen dat het mogelijk is in eigen beheer een zwemcomplex open te houden.

Van de gemeente kreeg de stichting geld, een kleine twee ton, maar de bedoeling is dat De Groene Jager zich in de toekomst zelf kan bedruipen. Jansen gelooft daar ook stellig in, zo liet hij dit weekend weten. Hij wees er in dat verband op dat er voldoende vrijwilligers, onder wie toezichthouders en EHBO’ers.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›