4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Recordopbrengst Rommelmarkt&Veiling korfbalvereniging Amicitia

· 1603× bekeken

VRIEZENVEEN - De rommelmarkt&veiling van Amicitia op zaterdag 15 juni is weer geslaagd. Veel spullen, veel bezoekers/kopers en mooi weer. Amicitia kan spreken van een geslaagde dag. Klokslag 12 uur gingen de poorten open en renden honderden bezoekers van dit evenement naar de gesorteerde spullen in de kramen. Naar schatting 2.000 bezoekers hebben uren langs de kramen gelopen en spullen gekocht van markt en veiling. Na het opruimen van de overgebleven spullen maakte veilingmeester Gerd Nijkamp later op de avond de – record- opbrengst bekend. Amicitia bedankt iedereen die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan het succes van dit evenement.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›