4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Overeenkomst Privatisering Zwembad De Groene Jager

· 1755× bekeken

TWENTERAND - Het besluit was al genomen, maar de overeenkomst moest nog ondertekend worden en dat gebeurde vanmiddag om 14.00 uur. Voorzitter H. Jansen en penningmeester H. Kottier van de Stichting Zwembad De Groene Jager en wethouder Binnenmars namens de gemeente Twenterand bevestigden met de ondertekening de afspraken over de privatisering van zwembad De Groene Jager in Den Ham. Binnenmars, die zijn collega-wethouder Hidde Visser vervangt, ziet de ondertekening als officiële bekrachtiging van iets dat al op 23 mei is besloten: “Het vele werk van collega Visser, die er vanmiddag niet bij kan zijn, dat hij samen met Ons Den Ham en de stichting heeft verzet om de privatisering van De Groene Jager mogelijk te maken wordt nu bekroond en als college staan we daar natuurlijk voor de volle 100% achter.”

De tijd tussen het besluit en de ondertekening van de overeenkomst is door de Stichting gebruikt om een sluitende begroting op te stellen, alsmede voor het opstellen van de overeenkomst.
In grote lijnen betekent de ondertekening van de overeenkomst dat alle verantwoordelijkheden, beheer en onderhoud voor rekening van de Stichting Zwembad De Groene Jager komen. De grond waarop de gebouwen van het zwembad staan, wordt in bruikleen gegeven aan de stichting en de gebouwen worden eigendom van de stichting.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›