4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

“De Kleikop” van Roelien Eenkhoorn herplaatst in Den Ham.

· 1732× bekeken

DEN HAM - Het beeld staat nu op de hoek van de Dorpsstraat en de Brinkstraat.Door gezamenlijke inspanning van de gemeente Twenterand, Dorpsraad Den Ham en Expositiehuis Den Ham is het beeld, dat enige jaren niet voor het publiek te zien was weer een aanwinst voor het aanzien van het dorp. De "Kleikop" staat op een sokkel, gemaakt van een stevige sierkers. Een creatieve manier van recyclen door gemeentewerken. Er wordt door een Hammenaar gewerkt aan een beeldenroute, om zo meer interesse te wekken voor de mooie en interessante kunstwerken in het dorp.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›