4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Alfa-college behoudt Keurmerk Inburgeren

· 1407× bekeken

HARDENBERG – Bij het Alfa-college in Hardenberg kunnen inburgeraars inburgeringscursus volgen om onder ander de Nederlandse taal beter onder de knie te krijgen. De inburgeraars zijn bij de school voor middelbaar beroepsonderwijs aan het juist adres! Het Alfa-college voldoet ook dit jaar aan de normen die stichting Blik op Werk stelt en behoudt hierdoor het Keurmerk Inburgeren

Het keurmerk staat voor kwaliteit en voor veel ervaring in het aanbod Nederlands als tweede taal. Om dit keurmerk te kunnen behouden, wordt jaarlijks een audit op de administratieve processen en kwaliteitszorg gehouden. Ook de tevredenheid van de opdrachtgevers en de cursisten wordt door een externe partij gemeten. De cursisten, die in 2012 een cursus hebben afgerond, gaven maar liefst een 9.1 als rapportcijfer en de opdrachtgevers een 7.8! De rapportcijfers zijn niet alleen hoger dan vorig jaar, maar ook nog eens boven het landelijk gemiddelde.
De inburgeraars zijn bevraagd over onder andere de hulp van de begeleider, de manier van lesgeven en het lesmateriaal. Op alle onderdelen gaven de cursisten ons het predikaat 'goed'. De opdrachtgevers beoordeelden thema's als informatievoorziening, deskundigheid en klantgerichtheid. Het Alfa-college kreeg ruim voldoende tot goede cijfers.
Het Alfa-college verzorgt voor de gemeente Hardenberg en Ommen de inburgeringscursussen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›