4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Groene Jager heeft meer vrijwilligers nodig voor cursus toezichthouder

· 1359× bekeken

Donderdag 23 mei j.l. is door wethouder H. Visser bekend gemaakt dat er overeenstemming is bereikt over de definitieve privatisering van zwembad De Groene Jager. Op 1 juni wordt het zwembad overgedragen aan de nieuwe stichting Zwembad De Groene Jager. Inmiddels zijn de technische voorbereidingen al begonnen om het bad gebuiksklaar te maken.

Het duurt ca. 2 weken om het bad leeg te pompen, te plakken en vol te pompen met nieuw zwemwater, maar begin juni moet Den Ham weer kunnen zwemmen. In de tussentijd moeten we echter flink aan de slag om genoeg toezichthouders op te leiden.Word toezichthouder in slechts 2 avonden! a.s. ma 27 mei en wo 5 juni (19.00 – 21.30 uur)

Maandagavond 27 mei (2e en laatste avond 5 juni) vanaf 19.00 uur is de training voor toezichthouders. Men noemt het geen training aangezien het een praktijk-cursus betreft. Bij de andere cursus (de EHBO-cursus) is wel een stuk theorie van toepassing, maar bij deze toezichthouders-training gaat het om een praktische opleiding, dus geen leesboeken. Kunnen zwemmen is van belang. Ook ideaal voor sportieve jongeren! Geef u op via de website van zwembad De Groene Jager.

Voor vragen: neem gerust even contact op met Erik Bijlstra: Mobiel: 06 -108 462 69 E-mail: erikbijlstra@hetnet.nl of Rudy Veldkamp: Mobiel: 06- 38 77 31 21 E-mail: rudyveldkamp@ziggo.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›