4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Eerste uitzending “Twentebreed” vanavond op Delta TV

· 1844× bekeken

TWENTERAND - Vanavond zal Delta TV om 18.00 uur de eerste uitzending van programma "Twentebreed" uitzenden. Het zal gaan over allerlei actualiteiten welke in Twente spelen.

Sinds enige tijd hebben tien lokale Twentse omroepen de handen ineen geslagen om gezamenlijk nieuws en informatie te verzorgen voor inwoners van Twente.
Het eerste resultaat van het Regionaal Media Centrum Twente (RMCT) is De Ochtendshow. Deze wordt elke werkdag live uitgezonden op onder andere Delta FM van 07.00 uur tot 10.00 uur. Met de Ochtendshow willen wij het lokale nieuws nog dichter bij de inwoners van Twenterand brengen.

In navolging van de samenwerking op radio gebied, is het nu de beurt aan TV.

Delta FM en Delta TV zijn nog op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen met het produceren van items voor de Ochtendshow en/of "Twentebreed". Voor de Ochtendshow zijn wij op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om onder andere nieuwsberichten te schrijven en/of in te spreken of live verslag verzorgen vanaf bijvoorbeeld een evenement in Twenterand.

Delta TV is vooral op zoek naar vrijwilligers die van leuke en opmerkelijke gebeurtenissen in Twenterand verslag kunnen doen. Denk hierbij aan filmen, interviewen, monteren en het inspreken (voice over) van deze items. Leuke en interessante items zullen dan in heel Twente worden uitgezonden in het programma "Twentebreed".

Stuur voor meer informatie een e-mail naar info@deltafm.nl onder vermelding van "Vrijwilliger Ochtendshow" of "Vrijwilliger Twentebreed".
Of stuur een bericht via het Contact Formulier.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›