4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

‘Louter plooien gladstrijken bij Groene Jager’

· 1902× bekeken

DEN HAM – Volgens de initiatiefgroep Ons Den Ham gaat het zwembad De Groene Jager dit jaar gewoon open. Er zal deze week een stichting worden opgericht. Met de gemeente zouden nog slechts wat “formele plooien” hoeven te worden gladgestreken.

De voorinschrijving voor abonnementen voor het nieuwe zwemseizoen gaat derhalve van start. Via de website www.OnsDenHam.nl kunnen belangstellenden zich inschrijven.

Over de “formele plooien” die met de gemeente moeten worden gladgestreken melden de initiatiefnemers: “Er dient overeenstemming te komen over het benodigde bedrag om het zwembad toekomstbestendig op te leveren en aan alle wettelijke eisen te voldoen.”

De enorme belangstelling voor de informatieavond van 25 maart jongstleden heeft volgens Ons Den Ham aangetoond dat het openhouden van het zwembad op een brede steun van de Hammer bevolking kan rekenen.

Het bestuur van de op te richten Stichting Zwembad de Groene Jager krijgt Henk Jansen als voorzitter. Hij zegt enthousiast te zijn over de medewerking van de gemeente. “Ook al heb ik zelf geen zwemdiploma en bin ik bienoa ooit verzupp’n in de Groene Jager, het is me heel wat waard dit mooie zwembad te behouden voor Den Ham.”

De stichting zoekt nog wel meer vrijwilligers die met name de toezichtstaken kunnen verrichten. Deze vrijwilligers krijgen een volledig EHBO-diploma en een training “zwemmend redden” aangeboden.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›