4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Meulman toetst potentiële wethouders voor CDA

· 1997× bekeken

Twenterand – Voormalig burgemeester van de even voormalige gemeente Den Ham leidt de commissie van het CDA in Twenterand om kandidaten te selecteren voor het wethouderschap. Dat werd deze week bekendgemaakt in een ledervergadering van het CDA.

Momenteel levert het CDA twee wethouders, Binnenmars en Oordt, die beide hebben laten weten om indien mogelijk nog een periode als wethouder aan te blijven. Overigens spreekt het CDA over “potentiële kandidaten voor het eventuele wethouderschap”

In de ledenvergadering is deze week de aftrap gedaan voor de campagne met betrekking de verkiezingen van maart volgend jaar. De partij schrijft: “In voetbaljargon heet het ‘Schieten om te scoren’. Dit is de insteek in de aanloop naar de verkiezingen om te komen tot een ambitieus, realistisch en resultaatgericht verkiezingsprogramma voor de gemeente Twenterand met CDA-mensen, die dit programma kunnen uitvoeren.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›