4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Jubilerend 25-jarig 4 mei comité Vroomshoop

· 1706× bekeken

Vroomshoop - Jubilerende 25-jarig 4 mei comité Vroomshoop richt zich nu op 4 en 5 mei. In het gereformeerd kerkelijk centrum Irene stond afgelopen woensdagavond proza, poëzie en muziek in relatie tot oorlog, verzet en bevrijding centraal.

Het werd een doorleefde avond in Irene, waarbij ook op indringende wijze teruggeblikt werd op 5 april 1945, de dag van de bevrijding van Vroomshoop. De bezienswaardige expositie “Vroomshoop for Freedom”, die deze week in Irene wordt gehouden, is inmiddels al door honderden leerlingen van het basisonderwijs en van het Noordik bezocht. Het mooiste billboard is aangeleverd door Marjolein Lukas uit Vroomshoop, die op een schilderij het begrip vrijheid heeft uitgebeeld.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›