4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Binnenkort meer duidelijkheid over de Groene Jager

· 1737× bekeken

TWENTERAND - Beheersplan voldoet nog niet aan de eisen. De gemeente Twenterand heeft de werkgroep Ons Den Ham gevraagd om uiterlijk half mei 2013 met een aangepast beheersplan voor zwembad de Groene Jager te komen, dat volledig voldoet aan de daarvoor opgestelde gunningseisen.

De eerste versie van het plan welke maandag 15 april jl. is overhandigd aan wethouder Visser, biedt volgens diezelfde wethouder houvast maar moet zeker nog aangevuld worden. “Het plan moet aan de minimale eisen voldoen en dat is nu nog niet het geval. We vragen de werkgroep Ons Den Ham om met een beheersplan te komen dat voorziet in een rooskleurige toekomst voor zwembad de Groene Jager in Den Ham.” De exploitatie en de opening zijn twee belangrijke punten die in het aangepaste beheersplan beter naar voren moeten komen. Er wordt door Ons Den Ham substantieel meer gevraagd voor het spic en span maken van het zwembad. Doordat het beheersplan nog niet voldoet, gaat het in ieder geval niet lukken om het zwembad in mei te openen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›