4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Afwachten zwembad Den Ham; sloop van De Plump

· 2304× bekeken

TWENTERAND - Het college van burgemeester en wethouders zal “binnen enkele weken” duidelijkheid geven over de haalbaarheid van het beheersplan van de initiatiefgroep Ons Den Ham om zwembad De Groene Jager open te houden.

In een eerste reactie stelt wethouder Visser het plan van de particuliere groep “ambitieus” te vinden, maar hij constateert ook dat er “meer van de gemeente gevraagd wordt” dan de gemeenteraad aangaf te willen geven voor onderhoud en staffelexploitatie.

Het college van burgemeester en wethouders deelt verder mee dat in het najaar zal worden begonnen met de sloop van het zwembad De Plump te Westerhaar.
In een totaalvisie zal het college bovendien aangeven hoe bij De Zandstuve in Vroomshoop kan worden bezuinigd en wat de mogelijkheden zijn van een nieuw overdekt zwembad in Vriezenveen-Noord. Over de rol van zwemverenigingen in het beheer, de exploitatie en de organisatie van de zwembaden wordt gesproken met alle betrokkenen, waaronder het personeel en de zwemverenigingen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›