4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Kans op Kroonappel vijftig mille Eetmee Twenterand

· 1475× bekeken

TWENTERAND – In de categorie Buurt maakt het project Eetmee Twenterand van de Stichting Zorg Saam Twenterand kans op een Kroonappel ter waarde van 50.000 euro. Het project is doorgedrongen tot de finale van dit initiatief van het Oranje Fonds.

.

Het idee van het Oranje Fonds is om de mooiste sociale initiatieven van ons land te tonen, ter gelegenheid van de troonswisseling op 30 april. Na twee stemrondes zijn er nog zestig finalisten over, waaronder dus Eetmee Twenterand. Dit project houdt in dat vrijwilligers samen eten met mensen die extra ondersteuning nodig hebben. Maandelijks komen tussen de 150 en 200 mensen bij Eetmee eten. De jury: “Noaberschap op zijn best!”

Volgende week donderdag, 18 april, wordt duidelijk wie de winnaar is.

Overigens hebben de Vocal Group Update Vriezenveen en de Kunstkring Westerhaar elk een bijdrage van 500 euro ontvangen uit het Cogas Cultuurfonds. Dat gebeurde met hulp van Stichting Zorg Saam Twenterand. Beide organisaties kunnen nu enkele wensen realiseren.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›