4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Paasvuren in Twenterand

· 3162× bekeken

TWENTERAND - In verband met de droogte in Overijssel is vanaf 28 maart ''code oranje'' van kracht, ook in de gemeente Twenterand. De aanhoudende droogte en harde wind vergroten het risico op snel uitbreidende natuurbranden.

Op advies van de brandweer Twente mogen drie van de vijf paasvuren in twenterand doorgaan en twee niet, omdat dit leidt tot brandgevaarlijke situaties voor de directe omgeving. Bij de paasvuren die doorgaan worden extra veiligheidsmaatregelen getroffen. De paasvuren die wel doorgaan zijn: Paasvuur aan de Bovenlandweg in Vriezenveen (2e paasdag), de Grindweg in Westerhaar (1e paasdag) en de Bossinkkamp in Den Ham (2e paasdag).

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›