4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Oranje kroonappels

· 1693× bekeken

TWENTERAND - In de finale van de verkiezing van Oranje Kroonappels is een Twenterandse organisatie tot de finale doorgedrongen. 60 finalisten zijn bekend. Op 18 april strijden de finalisten tegen elkaar, aan het eind van de dag zijn de drie winnaars bekend.

EETMEE is de finalist in de categorie Buurt vanuit Twenterand. Eetmee staat voor het aanbieden van gezonde en betaalbare maaltijden aan alle inwoners van Twenterand die daar behoefte aan hebben en in het bijzonder aan die individuen en groepen die extra ondersteuning behoeven. Het project wordt gerund door vrijwilligers.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›