4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Kerken van Vroomshoop komen met goed nieuws-brochure

· 1680× bekeken

VROOMSHOOP - In 2009 werd 150 jaar Vroomshoop opgeluisterd met een informatief kerkenpad en een tentbijeenkomst van de gezamenlijke lokale kerkgenootschappen.

Eind 2011 kwam er een gezamenlijke Kerstkrant uit. De deelnemende kerken zijn de pinkster gemeente, de baptisten gemeente, de hervormde gemeente en gereformeerde kerk in PKN-verband, de gereformeerde kerk vrijgemaakt en de St. Willibrord geloofgemeenschap.

De werkgroep interkerkelijke tentactiviteiten c.a. presenteert nu een nieuwe uitgave: de goed nieuwsbrochure, die met Pasen uitkomt.

In die brochure wordt door in totaal achttien gemeenteleden, zowel jong als oud, en zes voorgangers een weerwoord gegeven op het helaas lang niet altijd goede nieuws, dat via de media wordt verspreid. Ook is er in de kleurrijke goed nieuws-brochure aandacht voor het werk van de stichting Manna, de actie Sonrise en voor een project in Mozambique.

Vanuit geloof, hoop en liefde wordt er, ook gelet op Pasen, een perspectief gegeven met goed nieuws, ook voor het alledaagse leven. De brochure wordt volgende week door pro deo-werkers van de kerk huis aan huis bezorgd in Vroomshoop.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›