4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Walraven nu onbetwist leidsman van de VVD

· 1490× bekeken

TWENTERAND - Bij de verkiezingen van volgend jaar maart zal het huidige raadslid Walraven van de VVD de lijst van de liberalen aanvoeren. Hij kreeg deze week in de Johannes Hoeve unanieme steun van de ledenvergadering.

Bij de vorige verkiezingen was Walraven niet de aanvoerder, maar door het vertrek uit de politiek van het gekozen raadslid Van Nederpelt kwam hij toch in de raad, waar hij zich de afgelopen jaren duchtig roerde. Een gevleugelde zin uit zijn mond: "De VVD gaat over haar eigen woorden."

Walraven liet weten dat de inzet van de hele partij van belang is om bij de verkiezingen een goed resultaat te halen. Hij denkt de fractie te verdubbelen van één naar twee. Stiekem wordt in liberale kringen zelfs gespeculeerd over drie zetels.

De leden van de VVD in Twenterand bepalen in het najaar de volgorde van kandidaten op de lijst áchter de grote roerganger Walraven.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›